Maukka ja Väykkä

Maukan ja Väykän satukirja

Maukka on kissa ja Väykkä on koira. Ne asuvat taivaansinisessä talossa mäen laella ja.. hetkinen, jokin on nyt pielessä.. Hyvänen aika, Maukka onkin koira ja Väykkä on kissa! Ystävykset ovat nimittäin menossa naamiaisiin.

Hetkellisestä roolinvaihdosta huolimatta Maukka ei ole koskaan ollut maukkamaisempi eikä Väykkä Väykkäväisempi kuin tässä kirjassa. Verrattoman humoristisissa saduissa tavataan mm. ovelle ilmestyvä koira Vuhkowitz ja possu, joka haluaisi olla prinsessa, sekä harrastetaan tarpeettomien tavaroiden kierräystä ja etsitään järven aarretta.

Kuvittanut: Virpi Talvitie

Maukan ja Väykän satukirja Lue lisää »

Maukan ja Väykän naamakirja

Tästä kirjasta saat lukea kutkuttavia paljastuksia eläinten kylästä: Miten kävi kun nuori paronitar Kana von Got ihastui kettuun? Mitä seurasi siitä, kun Aasi Oinkvist kyllästyi omaan ääneensä? Putosiko Lehmä muukkosen moukari aivan väärään paikkaan? Miten Maukka ja Väykkä päätyivät asumaan mäen laelle taivaansiniseen taloon?

Maukan ja Väykän naamakirja sisältää hassuja, liikuttavia, jännittäviä ja outojakin tarinoita pienen kylän asukkaista. Kertomukset ovat juuri sopivan mittaisia iltasaduiksi niin lapsille kuin vanhemmillekin.

Kuvittanut: Virpi Talvitie

Maukan ja Väykän naamakirja Lue lisää »

Maukan ja Väykän matkakirja

Maukka-kissa vannoo joka syksy lähtevänsä etelään, mutta tällä kertaa matkasta tulee totta. Kissa aivan tärisee jännityksestä ja innosta, kohta se näkee meren! Väykkä-koira puolestaan ei osaa rentoutua, se miettii mahtoiko ovi mennä lukkoon, jäivätkö valot päälle, entä takan pelti..

Yhteinen matkakassa hupenee jo alkumatkasta, joten perillä vaaditaan kekseliäisyyttä, varsinkin kun ystävykset eivät osaa maan kieltä. Kuumassa ja okrankeltaisessa italiassa sekä Maukasta että Väykästä paljastuu aivan uusia, yllättäviä piireitä.

Kuvittanut: Virpi Talvitie

Maukan ja Väykän matkakirja Lue lisää »

Maukka, Väykkä ja mieletön lumipallo

Kaksikymmentäneljä huikeaa tarinaa, jotka ovat omiaan ääneenluettaviksi. Kukin tarina avautuu ja yllättää kuin joulukalenterin luukku.

Ajattele, jos aamulla löytäisit pihaltasi maailman suurimman joulukalenterin. Se olisi kuin mieletön lumipallo, jonka jokaisessa luukussa sinua odottaa ihana yllätys. Ajattele, jos paras ystäväsi olisi rakentanut sinulle sellaisen. Ja sitten se vierähtäisi pihan reunan yli, kierisi alhaalla mäen juurella olevan kylän yli ja uppoaisi lopuksi järveen. Ajattele.

Maukka, Väykkä ja mieletön lumipallo on kertomus yllätyksestä, ystävyydestä, ahneudesta, auttamisesta ja joulun tarkoituksesta.

Kuvittanut: Virpi Talvitie

Maukka, Väykkä ja mieletön lumipallo Lue lisää »

Maukka ja Väykkä

Maukka on kissa ja Väykkä on koira. Ne elelevät kahden taivaansinisessä talossa mäen päällä. Mäen juurella on lampi ja sen vieressä kylä, jossa asuvat Kana von Got, Lehmä Muukkonen, Humma ihalainen ja muut ystävät.

Maukka ja Väykkä -sarjan ensimmäinen osa sisältää kaksikymmentä valloittavaa tarinaa, jotka soveltuvat ääneen luettavaksi kaiken ikäisille ja luettavaksi kaikille lukutaitoisille.

(Tuote on värillinen painos)

Kuvittanut: Virpi Talvitie

Maukka ja Väykkä Lue lisää »

Maukan ja Väykän pieni kirja ystävyydestä

Maukka ja Väykkä -lahjakirjaan on koottu kissan ja koiran humoristisen filosofisia mietteitä ystävyydestä, seikkailemisesta ja elämän tarkoituksesta.

Mihin menevät elämän hyvät ja huonot hetket, kirja joita luemme, elokuvat joita katsomme ja musiikki jota kuuntelemme, jos emme jaa niitä toisten kanssa?

Kuvittanut: Virpi Talvitie

Maukan ja Väykän pieni kirja ystävyydestä Lue lisää »

Scroll to Top